About Us

Experience your connection

SocialCheckers is een jong bedrijf dat volledig gericht is op online- en social media.
Wij geloven in dingen doen, uitproberen en testen. Wij denken graag met je mee, out-of-the-box. Waar we vooral in geloven, en jou graag bij ondersteunen, zijn inzichten in de online contactmomenten van jouw bedrijf met consumenten.

Wie weet wat de consument ervaart op social media?

Op emerce verschenen een aantal artikelen over de enorme lage response rate op vragen vai Facebook en Instagram toerisme, hospitality en leisure. Daar is uit naar voren gekomen dat veel bedrijven toch weinig gevoel hebben bij het perfecte klantcontact via social media. De artikelen worden zeer goed gelezen en bedrijven blijken erg geïnteresseerd te zijn in hoe zij presteren via social media gedurende de klantenreis. Wordt er ook daadwerkelijk bereikt wat jouw organisatie beloofd?

Er is tot op heden geen onderzoeksbureau dat dit aandurft: wie kan dit beter dan een jong, energiek team met een frisse blik op de dynamische wereld van social media?

Natuurlijk meet en test jij zelf bepaalde zaken, maar dat is net even anders. Je hebt een plan, een doel. Wij spelen graag de rol van een (potentiële) klant online en geven jou zo meer informatie dan alleen cijfers. Wij willen jou zelf de connectie laten ervaren.

Missie

Maak kennis met onze SocialCheckers!

Anouk van Eijk

Founder

Bas Bijkerk

Analyst

Damian Amweg

Checker

Janneke Kant

Checker